Agenda | Aberdeen

agenda-for-the-day-long

THE BWS LIVE EVENT AGENDA 2017

We will continue to update the agenda for the day, showing the full list of speakers and the times they will be on stage, here, so keep an eye on this page.

Thursday 25th May 2017 – 9.15am to 3.15pm

Doors open 9.15am

LEADERSHIP & DEVELOPMENT

09:30 – 10:00 (30 mins)  Conversational Intelligence – How great leaders build trust and get extraordinary results – Martha Simpson Coaching

10:10 – 10:50 (40 mins) Simplifying the Approach for Better Strategy Making, Marianne Meehan, Alterity

GROW YOUR BUSINESS

11:00 – 11:30 (30 mins)  Linked in for business and career growth, Graham Innes, Creation Social Media

11:40 – 12:10 (30 mins)  Funding for Business, Helen McKay FCIBS, LendingCrowd

12:20 – 12:35 (15 mins)  Superfast Broadband – Helping Scotland’s Businesses Grow, Sara Budge

BE INSPIRED

12:45 – 1:15 (30 mins)  Nutritional Health, Amanda Hamilton

1:20 – 1:50 (30 mins)  BWS Inspirational Woman 2016, Football, beauty and surviving tragedy, Justine Mitchell

2:00 – 2:20 (20 mins)  Lead in Style, Laura McNeil

JOIN THE DISCUSSION

2:30 – 3:00  (30 mins)    IT GIRLS – Women working in technology – Sherly Newman, Appetite for Business and Girl Geeks plus others TBC

 

Closes 3.15pm

Remember, BWS Live Event is open all day, and your ticket allows you to stay for as long as you like, and come and go as you please.  Click on the different themed areas for full information about the speakers and their talks.

leadership-development    grow-your-business    join-the-discussion    be-inspired-purple

Share this post:Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest